MUSEU DE LA VIDA RURAL

l’Espluga de Francolí

El Museu de la Vida Rural de la Fundació Lluís Carulla comprèn totes les característiques de la vida tradicional a les viles i pobles de Catalunya, fent especial esment a la pagesia com a element primordialment destacat del món rural. Conté un variat fons de peces en exposició permanent relacionades amb la vida tradicional, la cultura, la pagesia, les arts i els oficis artesanals. Les col·leccions del MVR es troben dividides en diverses seccions instal·lades museogràficament per recórrer, a través del temps i fins a l’actualitat, el coneixement del món rural català.

La funció del MVR és conservar aquest fons de peces, autèntic pòsit cultural de la nostra societat. Engloba també la difusió i divulgació de tot el que es troba relacionat amb el món rural, fomenta la recerca etnològica i participa en investigacions i publicacions d’aquest caire amb tasques de conservació, restauració, documentació i difusió participativa.

Situació i contacte:

Horaris:

  • De dimarts a dissabte, de 10.30 a 14.00 i de 16.00 a 18.30 h.
  • Diumenges i festius de 10.30 a 14.00 h.
  • El museu obre tots el dies de l’any excepte els dilluns no festius i l’1 i el 6 de gener, el Dilluns de Pasqua, i el 25 i el 26 de desembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s